Terembérlés Salgótarján központjában!

Konferencia? Előadás? Tréning? 

Rendezvényéhez béreljen termet a Katedra Nyelviskolában Salgótarján központjában!

Termeink a kívánt berendezéstől és a résztvevők számától függően rugalmasan alakíthatók, 10-80 fő befogadására alkalmasak. A különböző rendezvények lebonyolításához flipchart/whiteboard tábla, interaktív tábla, projektor, vetítővászon, wifi internet csatlakozási lehetőség, TV/DVD lejátszó áll rendelkezésre. A termek hétköznap 8:00-20:00 között, hétvégén is bérelhetők! Várjuk érdeklődését!

Kapcsolattartó: Tarné Krucskó Éva, Tel: 32/520-190; 20/967-4713; 30/625-8564;

email: salgotarjan@katedra.hu

Ajánlatkérés

 

          

   Az iskola épülete                Ügyfélszolgálat           Konferenciterem (80 fős)              Tantermek, tréningtermek, tárgyalók (12-25 fős)    

                                               Tantermek, tréningtermek, tárgyalók (10-20 fős)                       Tárgyalóterem                         Informatika termek (16-20 fős)

  

Wokrshopok, tréningek megrendezésére is alkalmas
100 nm terem, igény szerint kafetéria biztosításával

 

Kapcsolat

Kövess minket

Vélemények

"A saját tempónkban haladhatunk a tanulmányainkban. 4 hónap alatt többet tanultam, mint a középiskolában. "

"A Katedra Nyelviskola nagyon családias légkört teremt illetve a tanárok alaposan felkészültek az órákra és a maximumot nyújtják a diákok számára!

"Nagyon jó a tanár, kellemes a légkör és színvonalas az oktatás. Sokat fejlődtem."

"Azért választottam a Katedrát, mert kedvező ajánlatokat kínált, és a testvérem is itt tanult. Nagymértékben hozzájárul nyelvtudásom fejlődéséhez, jó a közösség és a tanárok.

"Nagyon jó tanárom van, az órák hangulatosak. Rengeteg új dolgot tanulunk, és látható a fejlődés kis időn belül is. Különböző típusú feladatokat már sokkal könnyebben tudok megoldani.

„A nyelviskolát barátnőm ajánlotta, mert tavaly ő is a Katedrába járt és neki bevált, sikeres nyelvvizsgát tett.

"A színvonal megfelelő, minden eszköz és tényező adott a sikeres tanulmányokhoz, a tanárok megfelelően felkészültek, és pontosan tudják, hogyan készíthetik fel legjobban diákjaikat a közelgő megmér

"Azért szeretek ide járni mert itt nagyon kedves, barátságos és segítőkész mindenki. Az órák nagyon jó hangulatban telnek és persze mindenki számíthat segítségre ha nem ért valamit.

„A Katedra nyelviskolát egy szóval tudnám jellemezni: profizmus.

"A Katedrában lehetőségem volt kis csoportban tanulni, ami számomra versenyhelyzetet teremtett és motivált. Tudtuk egymást biztatni és együtt tanulni ha szükséges volt.