Terembérlés Salgótarján központjában!

Konferencia? Előadás? Tréning? 

Rendezvényéhez béreljen termet a Katedra Nyelviskolában Salgótarján központjában!

Termeink a kívánt berendezéstől és a résztvevők számától függően rugalmasan alakíthatók, 10-80 fő befogadására alkalmasak. A különböző rendezvények lebonyolításához flipchart/whiteboard tábla, interaktív tábla, projektor, vetítővászon, wifi internet csatlakozási lehetőség, TV/DVD lejátszó áll rendelkezésre. A termek hétköznap 8:00-20:00 között, hétvégén is bérelhetők! Várjuk érdeklődését!

Kapcsolattartó: Tarné Krucskó Éva, Tel: 32/520-190; 20/967-4713; 30/625-8564;

email: salgotarjan@katedra.hu

Ajánlatkérés

 

          

   Az iskola épülete                Ügyfélszolgálat           Konferenciterem (80 fős)              Tantermek, tréningtermek, tárgyalók (12-25 fős)    

                                               Tantermek, tréningtermek, tárgyalók (10-20 fős)                       Tárgyalóterem                         Informatika termek (16-20 fős)

  

Wokrshopok, tréningek megrendezésére is alkalmas
100 nm terem, igény szerint kafetéria biztosításával

 

Kapcsolat

Kövess minket

Vélemények

"Jó tanárom volt, a rendelkezésre álló tananyag megfelelő volt, minden kérdésemre választ kaptam, mindenki nagyon segítőkész volt és szerettem a kis csapat tagjait, akikkel együtt tanultam.

"Nagyon jó a tanár, kellemes a légkör és színvonalas az oktatás. Sokat fejlődtem."

"A Katedra Nyelviskola nagyon családias légkört teremt illetve a tanárok alaposan felkészültek az órákra és a maximumot nyújtják a diákok számára!

"Azért választottam a Katedrát, mert hallottam, hogy nagyon jók az eredmények és a felkészülést támogató tanárok. Nagyon jó volt a csapat, az oktató és a tanfolyamszervező.

"Teljesen kezdőként nagyon megnyugtató jó közösségben tanulni. A felkészült tanárnő jó előadó készsége sokat segít az idegen nyelv elsajátításában.

"Az én véleményem a Katedra iskoláról abszolút pozitív. Nagyon szeretek ide járni tanulni, a csoport fantasztikus, nagyon jól érzem magam minden alkalommal.

"Nagyon kedves, türelmes és segítőkész hozzáállást tapasztaltam, amikor érdeklődtem a nyelvtanulási lehetőségekről. Az elsődleges szempont, ami számomra a legfontosabb, a rugalmas hozzá állás.

"Nagyon jó tanárom van, az órák hangulatosak. Rengeteg új dolgot tanulunk, és látható a fejlődés kis időn belül is. Különböző típusú feladatokat már sokkal könnyebben tudok megoldani.

„A nyelviskolát barátnőm ajánlotta, mert tavaly ő is a Katedrába járt és neki bevált, sikeres nyelvvizsgát tett.

"Nagyon jó tanárom van! Még nem régen kezdtem, de számomra már az siker, hogy nagyon megszerettem az angol nyelvet és örömmel tanulom és készülök fel."