Jelentkezz a 2017. szeptember 30-i TELC nyelvvizsgára!

 

Tanfolyamkínálatunk

 

Érdemes átgondolnod, hogy a vizsgáig nyelvtani vagy szókincsbeli vagy hallásértési, szövegértési készségeid kell-e - célirányosan gyakorolni.

Ehhez ajánljuk a TELC írásbeli felkészítő könyvet, melynek feladatait érdemes többször is megcsinálni. Ha nincs meg ez a könyved, nálunk személyesen, vagy a webáruházban be tudod szerezni.

Ha a nyelvtani rendszerezés hiányzik, 2 könyvet ajánlunk hozzá: az Oxford Angol Nyelvtant, ill. az igeidők rendszerezésére pedig az Igeidők című könyvet.

Ha a szókincsed akarod fejleszteni, vagy a hallásértés készséged, akkor jó szívvel ajánljuk az 5Perc Angol Magazint, melynek korábbi számait már 650 Ft-os áron megveheted a könyvesboltunkban.

Próbavizsga lehetőség

Ha pontosan nem tudod, hogy megfelel-e a tudásszinted a választott nyelvvizsgán, érdemes bejelentkezni egy próbavizsgára, ahol megcsinálsz egy írásbeli és / vagy szóbeli vizsgát, melyet utána a vizsgáztató elemez veled. A próbavizsga díja 2.500 Ft / vizsgarész. Ha kérsz hozzá tanári privát órát, annak a díja 3.500 Ft / tanóra.

Ha érdekel ez a lehetőség, küldj e-mailt a salgotarjankatedra@gmail.com e-mail címre!

Kapcsolat

Kövess minket

Vélemények

"A Katedrában lehetőségem volt kis csoportban tanulni, ami számomra versenyhelyzetet teremtett és motivált. Tudtuk egymást biztatni és együtt tanulni ha szükséges volt.

"A saját tempónkban haladhatunk a tanulmányainkban. 4 hónap alatt többet tanultam, mint a középiskolában. "

"Nagyon jó tanárom van! Még nem régen kezdtem, de számomra már az siker, hogy nagyon megszerettem az angol nyelvet és örömmel tanulom és készülök fel."

„Minden ember számára fontos lehet az idegen nyelv tanulása. Úgy érzem a Katedra Nyelviskolában kitűnő munka folyik. A légkör barátságos, a tanárok jól képzettek.

"Azért választottam a Katedrát, mert hallottam, hogy nagyon jók az eredmények és a felkészülést támogató tanárok. Nagyon jó volt a csapat, az oktató és a tanfolyamszervező.

"A Katedra Nyelviskola nagyon családias légkört teremt illetve a tanárok alaposan felkészültek az órákra és a maximumot nyújtják a diákok számára!

"Nagyon kedves, türelmes és segítőkész hozzáállást tapasztaltam, amikor érdeklődtem a nyelvtanulási lehetőségekről. Az elsődleges szempont, ami számomra a legfontosabb, a rugalmas hozzá állás.

Nagyon meg voltam elégedve mindennel, az időbeosztással, a rugalmassággal és főként az oktatás színvonalával. Két tanárt ismertem meg, mindketten nagyon felkészültek és kiváló pedagógusok.

"A kis létszámú csoportokban könnyű a tanulás, és az óra pörgős, nem unatkozom, és tudunk beszélni. Szerintem a Katedra egy nagyon jó hely, ahol még a tanulás is élvezetes és sose unalmas.

"Nagyon kellemes volt a légkör, odafigyeltek rám, nyelvtanáromat is csak dicsérni tudom.