Jelentkezz a 2017. szeptember 30-i TELC nyelvvizsgára!

 

Tanfolyamkínálatunk

 

Érdemes átgondolnod, hogy a vizsgáig nyelvtani vagy szókincsbeli vagy hallásértési, szövegértési készségeid kell-e - célirányosan gyakorolni.

Ehhez ajánljuk a TELC írásbeli felkészítő könyvet, melynek feladatait érdemes többször is megcsinálni. Ha nincs meg ez a könyved, nálunk személyesen, vagy a webáruházban be tudod szerezni.

Ha a nyelvtani rendszerezés hiányzik, 2 könyvet ajánlunk hozzá: az Oxford Angol Nyelvtant, ill. az igeidők rendszerezésére pedig az Igeidők című könyvet.

Ha a szókincsed akarod fejleszteni, vagy a hallásértés készséged, akkor jó szívvel ajánljuk az 5Perc Angol Magazint, melynek korábbi számait már 650 Ft-os áron megveheted a könyvesboltunkban.

Próbavizsga lehetőség

Ha pontosan nem tudod, hogy megfelel-e a tudásszinted a választott nyelvvizsgán, érdemes bejelentkezni egy próbavizsgára, ahol megcsinálsz egy írásbeli és / vagy szóbeli vizsgát, melyet utána a vizsgáztató elemez veled. A próbavizsga díja 2.500 Ft / vizsgarész. Ha kérsz hozzá tanári privát órát, annak a díja 3.500 Ft / tanóra.

Ha érdekel ez a lehetőség, küldj e-mailt a salgotarjankatedra@gmail.com e-mail címre!

Kapcsolat

Kövess minket

Vélemények

"Azért választottam a Katedrát, mert kedvező ajánlatokat kínált, és a testvérem is itt tanult. Nagymértékben hozzájárul nyelvtudásom fejlődéséhez, jó a közösség és a tanárok.

"Aranyosak és segítőkészek a tanárok, a diákokkal együtt. Amióta ide járok jobban tudok a külföldi ismerőseimmel beszélgetni."

"Nagyon jó tanárom van! Még nem régen kezdtem, de számomra már az siker, hogy nagyon megszerettem az angol nyelvet és örömmel tanulom és készülök fel."

„A Katedra nyelviskolát egy szóval tudnám jellemezni: profizmus.

"Nagyon meg vagyok elégedve a Katedra iskolával. Az Interneten, a honlapon megfelelő a tájékoztatás. Az e-mail címemre folyamatosan kapom az információkat.

"Nagyon jó tanárom van, az órák hangulatosak. Rengeteg új dolgot tanulunk, és látható a fejlődés kis időn belül is. Különböző típusú feladatokat már sokkal könnyebben tudok megoldani.

"Teljesen kezdőként nagyon megnyugtató jó közösségben tanulni. A felkészült tanárnő jó előadó készsége sokat segít az idegen nyelv elsajátításában.

"A kis létszámú csoportokban könnyű a tanulás, és az óra pörgős, nem unatkozom, és tudunk beszélni. Szerintem a Katedra egy nagyon jó hely, ahol még a tanulás is élvezetes és sose unalmas.

"A Katedra Nyelviskola nagyon családias légkört teremt illetve a tanárok alaposan felkészültek az órákra és a maximumot nyújtják a diákok számára!

"Nagyon kedves, türelmes és segítőkész hozzáállást tapasztaltam, amikor érdeklődtem a nyelvtanulási lehetőségekről. Az elsődleges szempont, ami számomra a legfontosabb, a rugalmas hozzá állás.