Szeretnél nyelvvizsgázni? A legjobb helyen jársz!

Tanulj és nyelvvizsgázz a salgótarjáni Katedra Nyelviskolában!

Nyelviskolánkban, salgótarjáni helyszínnel háromféle akkreditált nyelvvizsga közül választhatsz:

TELC, EURO, ITK-ORIGO nyelvvizsgák.

A nyelvvizsgák időpontjait a vizsgaközpontok honlapján, vagy oldalunkon ITT találod.

A vizsgára való felkészülésed folyamatosan segítjük nyelviskolánk Facebook oldalán.

Vizsgafelkészítő könyveket választhatsz az ILS Könyvesbolt webáruházából.

A nyelvvizsgákra felkészülhetsz csoportos nyelvtanfolyamainkon.

Ha egyénileg szeretnél készülni, válaszd a Privát Katedra egyszemélyes felkészítését.

Ha kérdésed van, írj a salgotarjankatedra@gmail.com címre!

Kapcsolat

Kövess minket

Vélemények

"Az én véleményem a Katedra iskoláról abszolút pozitív. Nagyon szeretek ide járni tanulni, a csoport fantasztikus, nagyon jól érzem magam minden alkalommal.

"Jó tanárom volt, a rendelkezésre álló tananyag megfelelő volt, minden kérdésemre választ kaptam, mindenki nagyon segítőkész volt és szerettem a kis csapat tagjait, akikkel együtt tanultam.

"Nagyon kellemes volt a légkör, odafigyeltek rám, nyelvtanáromat is csak dicsérni tudom.

"Azért szeretek ide járni mert itt nagyon kedves, barátságos és segítőkész mindenki. Az órák nagyon jó hangulatban telnek és persze mindenki számíthat segítségre ha nem ért valamit.

„Immáron a hetedik alkalommal veszek részt a képzésen. Nagyon jól érzem magam az órákon. A tanárnő oktatása számomra érthető, ezenkívül türelmes és segítőkész is.

"A Katedrában lehetőségem volt kis csoportban tanulni, ami számomra versenyhelyzetet teremtett és motivált. Tudtuk egymást biztatni és együtt tanulni ha szükséges volt.

"A kis létszámú csoportokban könnyű a tanulás, és az óra pörgős, nem unatkozom, és tudunk beszélni. Szerintem a Katedra egy nagyon jó hely, ahol még a tanulás is élvezetes és sose unalmas.

„A Katedra nyelviskolát egy szóval tudnám jellemezni: profizmus.

"Azért a Katedrát választottam, mert a lakóhelyemhez közel, jól megközelithető helyen van és jó a hírneve. Valóban jók a tanárok, és az árak is.

„Manapság elengedhetetlen, hogy beszéljünk legalább egy idegen nyelvet. Ha ilyen céljaid eléréséhez színvonalas oktatást, ugyanakkor kellemes légkört szeretnél, akkor a KATEDRA a neked való hely.